Előfizetői tartalom

Szabadul az aranytól Soros György

Portfolio
A sztár befektetők a 2012-es év utolsó negyedévében elkezdték leépíteni az aranyban felvett pozícióikat. A nemesfém árfolyama folyamatos csökkenést mutat. Ez a folyamat a gazdasági kilátások javulásának, az árfolyamot felhajtó fundamentális sztori hiányának, és az arany iránti kereslet visszaesésének lehet a következménye - írja a Bloomberg.

Szabadulnak a guruk az aranytól A neves alapkezelők a 2012-es év negyedik negyedévében csökkentették kitettségüket az arany piacán. Soros György alapja, a Soros Fund Management LL 55 százalékkal 600 000 ETF részvényre csökkentette kitettségét az SPDR Gold Trustban. Louis Moor Bacon alapja a Moore Capital Management LP szintén kitárazott az ETF részvényeiből. A legnagyobb befektető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés