Előfizetői tartalom

Száguld a kínai autópiac, de mi van a háttérben?

Portfolio
A legfrissebb statisztikákból kiderült, hogy júliusban ismét növekedett a kínai személyautók értékesítésének a száma. Ugyanakkor több elemző is felhívja arra a figyelmet, hogy a növekedésben az is nagy szerepet játszik, hogy a vezető autógyártók gyakran egymást túllicitálva jelentős kedvezményeket adnak vásárlóiknak, ez viszont nem tartható fenn sokáig - írja a Bloomberg.

Száguld a kínai autópiac, de mi van a háttérben? Ismét örömteli adatott tettek közzé, amelyből kiderült, hogy a kínai új autó értékesítés júliusban 10,5 százalékkal növekedett az előző év azonos időszakához képest. Ez azt jelentette, hogy 1,24 millió darab gépjármű talált gazdára, ami meghaladta az elemzők által várt 1,22 millió darabos értéket. A jó teljesítmény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés