Előfizetői tartalom

Szakadék szélén táncol az Apple

Brutálisan jó cég az Apple. Valószínűleg kevés az olyan vállalatvezető, aki ne írná alá látatlanban azt az eredményt, amit a cég az elmúlt negyedévekben szállított, tavaly július óta mégis több mint 200 milliárd dollárt veszített az értékéből az Apple. Egyszerűen túl jóhoz voltak hozzászokva a befektetők és az elemzők, most jön a fájdalmas kijózanodás. Pedig hosszú távon még mindig nagy sztori az Apple, elég csak a 233 milliárd dollár készpénzállományra gondolni, rövid távon viszont sokakat egy karizmatikus vezető hiánya és a bevételek (átmeneti?) visszaesése aggaszt. Az árfolyam kritikus szintre esett vissza, innen gyors és nagy mozgás jöhet felfelé és lefelé is, mutatjuk, mire érdemes figyelni.

KritikusKritikus szintre esett az Apple, úgy látjuk, hogy felfelé és lefelé is nagyot mozdulhat az árfolyam. Nem vállalkozunk arra, hogy megmondjuk, merre megy majd az Apple, egyszerűen arra hívjuk fel a figyelmet, hogy érdekes szinten van a cég árfolyama, long és short irányba is relatíve szűk stoppal felvehetők pozíciók, ezekhez nyújtunk érveket és ellenérveket.Érvek az optimistáknak233...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés