Előfizetői tartalom

Szakadt ma Amerika, a forint sem tudott talpra állni

Portfolio
Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy péntek hajnaltól hatályba lép 200 milliárd dollárnyi kínai importtermékre a 10-ről 25%-ra emelt amerikai vámtarifa és ez, illetve az Európai Bizottság EU-s növekedési előrejelzésének vágása az európai után az amerikai részvénypiaci befektetők idegeit is igencsak borzolta. Egyre durvább mínuszba süllyedtek a keddi esti kereskedésben a vezető amerikai részvényindexek, és zárásra sem volt igazi felpattanás, így ebben a borongós nemzetközi környezetben a forint sem tudott érdemben erősödni.

2019. május 07. 22:12 Megosztás Nem volt igazi felpattanás a végére sem Amint előrevetítettük, volt egy kis felpattanás a záráshoz közeledve (talán short-záró hullám), de ez nem lett valami túl erős, így 1,8%-os esésnél, 473 pontos mínuszban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés