Előfizetői tartalom

Szárnyalnak a tőzsdék

Portfolio
Kiváró hangulatban telt a kereskedés pénteken hajnalban az ázsiai tőzsdéken a délutáni fontos amerikai munkaerőpiaci adatok előtt. Az európai piacokon is hasonlóképp indult a nap, a főbb indexek mérsékelt emelkedésekkel kezdtek. A befektetők nem csak ma, egész héten a pénteken megjelent amerikai munkaerőpiaci adatra vártak, ami a várakozásoknál gyengébb lett. Ennek ellenére emelkedtek az európai indexek és a BUX is pluszban zárt, az OTP vezetésével.

2016. szeptember 02. 17:11 Megosztás Megint nagyot ment az OTP A magyar tőzsdén az OTP folytatta az emelkedést, 1,4 százalékos pluszban fejezte be a kereskedést. A Magyar Telekom szintén nagyot emelkedett, 0,9 százalékos pluszban zárt. Eközben a Mol...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés