Előfizetői tartalom

Szédületes tempóban bővül a napelemkereslet - Elszálltak az árfolyamok

Portfolio
A napokban a kínai napelemgyártók a kedvező működési környezetnek köszönhetően több jó hírrel is szolgáltak: a Trina, a Yingli és a Jinko Solar is óriási tempóban bővülő napelem-értékesítésről számolt be, ami a bevételekre, és a bruttó marginokra is jó hatással volt. A befektetők is örültek, ugyanis egyes részvények árfolyama több mint 10 százalékot ralizott a tegnapi kereskedésben.

Kiderült a szolárcégek felett az ég Bár az enyhülő orosz-ukrán feszültség miatt a tegnapi amerikai kereskedésben igen jó volt a hangulat, és minden szektorban vették a részvényeket a befektetők, a legnagyobb kínai napelemgyártók még a többi papírnál is jobban teljesítettek. A Jinko Solar és a Trina Solar részvényeinek árfolyama több mint 10 százalékkal emelkedett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés