Előfizetői tartalom

Szédületes tempóban növekszik Warren Buffett vagyona

Portfolio
Újra Warren Buffett a világ harmadik leggazdagabb embere, legalábbis a Bloomberg által készített felmérés szerint. Az "omahai bölcs" a spanyol Amancio Ortega helyére lépett a dobogón, miután a Bershire Hathaway részvényei az idei évben több, mint 10 százalékot emelkedtek, míg a spanyol befektető tulajdonában álló Inditex papírjai az ország szenvedő gazdasága miatt az év eleje óta hanyatlanak.

Warren Buffett tavaly augusztusban csúszott vissza a világ leggazdagabb embereit tartalmazó lista negyedik helyére, és a dobogó harmadik helyére a divatban érdekelt Amancio Ortega lépett fel. A Bloomberg által készített listán azonban az amerikai milliárdos visszaszerezte korábbi pozícióját köszönhetően a Berkshire Hathaway részvényei remek teljesítményének. Warren Buffett Warren...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés