Előfizetői tartalom

Szép eredményt ért el tavaly az Appeninn

Portfolio
Jelentősen növelte árbevételét, üzemi és adózott eredményét tavaly az Appeninn, áll a társaság BÉT-közleményében. A társaság kedden tartotta meg közgyűlését, amelyen elfogadták a vállalat éves beszámolóját és egy motivációs célú részvényjuttatási programot, továbbá a közgyűlés felhatalmazást adott az alaptőke felemelésére is.

Az értékesítés árbevétele 18 millió forintról 94,4 millió forintra emelkedett, üzemi szinten pozitív eredményt ért el a vállalat, a 2010-es 6 millió forintos veszteséget követően tavaly 8 millió forintos pluszt ért el a társaság. A mérleg szerinti eredmény 66,7 millió forintról 240 millió forintra nőtt. A társaság kedden tartotta meg közgyűlését, amelyen elfogadták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés