Előfizetői tartalom

1,5% feletti pluszban zártak az amerikai részvényindexek

Portfolio
Az európai tőzsdék erőteljes emelkedéssel zárták a napot, a jó hangulat pedig Amerikában is éreztette a hatását. A főbb indexek 1% feletti nyitást követően is tovább tudtak erősödni. A vártnál kedvezőbb heti kőolajtartalék-adatok hírére az olajat is gyorsan venni kezdték a befektetők. A kezdeti lendület átmenetileg alábbhagyott a részvénypiacokon, emellett az olaj piacán is kisebb korrekció bontakozott ki, végül azonban az energiahordozó árfolyama 3,3%-ot erősödött, a részvényindexek pedig 1,6-1,9%-os pluszban tudtak zárni.

2016. június 29. 22:04 Megosztás 1,6-1,9%-os plusz lett a vége A főbb amerikai indexek közül a Dow 1,6%-ot, az S&P 500 1,7%-ot, a Nasdaq 1,9%-ot tudott javítani a szerdai nyitóértékéhez képest. A mai erősödéssel a részvénypiac már a Brexit-szavazás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés