Előfizetői tartalom

Szerdán felrobbanhat a kínai részvénypiac

Portfolio
Szerdán felrobbanhat a kínai részvénypiac, ugyanis a sanghaji részvények bekerülhetnek az MSCI feltörekvő alapok indexébe, ami hatalmas mennyiségű tőkebeáramlást eredményezhet az országba. Sokan azonban úgy vélik, hogy a jelenlegi szabályozások még nem teszik lehetővé az indexbe való bekerülést, további liberalizációra van szükség.

Nagy bejelentés jöhet szerdánNagy nap lesz a szerdai a sanghaji részvénypiacnak, ugyanis nyitás előtt pár órával dől el, helyi idő szerint pontosan 5:30-kor, hogy az MSCI Emerging Market (EM) Indexbe bekerülnek-e a sanghaji, úgynevezett A-típusú részvények. A világon összesen 1700 milliárd dollárnyi eszközzel rendelkező alap használja benchmarkként az indexet, amely a feltörekvő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés