Előfizetői tartalom

Széttépték a magyar tőzsdét

Portfolio
Igazi hullámvasút volt ma a nyugati piacokon, a kezdeti erősödést követően valósággal öntötték a részvényeket a befektetők, az amerikai nyitás után pedig erőteljes fordulatot láthattunk (ebben egy a vártnál sokkal jobb GDP-adat is fontos szerepet játszott), a részvénypiacokon kisebb rali kezdődött. A magyar tőzsde viszont az elmúlt napok alulteljesítését követően ma remek formában volt, a BUX közel 1,5 százalékot erősödött, amiben az OTP-nek meghatározó szerepe volt.

2014. október 30. 17:31 Megosztás Nagyot hajrázott az OTP A magyar tőzsde az elmúlt napok alulteljesítését követően ma remek formában volt, a BUX közel 1,5 százalékot erősödött, amihez több mint 4,4 milliárd forintos forgalom párosult. Ezzel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés