Előfizetői tartalom

Tagad Musk: nem ő találta fel a bitcoint

Portfolio
Tegnap az borzolta a kedélyeket az interneten, hogy kitálalt a SpaceX egyik volt alkalmazottja, aki szerint az utóbbi évek egyik legnagyobb sztorija, a bitcoin protokoll mögött nem más áll, mint maga Elon Musk. Most a válasz is megérkezett a "vádakra", Musk egy twitter bejegyzésben tagadta, hogy ő egy és ugyanazon személy lenne a bitcoin kitalálójával, Satoshi Nakamotóval.

Musk rengeteg pletyka forrása, így talán nem is olyan meglepő, hogy most épp az egyik legnagyobb megoldatlan rejtély, Satoshi Nakamoto kapcsán is szóba hozták az üzletembert. Azonban Musk úgy néz ki nem áll készen learatni a babérokat a bitcoinért (persze amúgy sem valószínű, hogy ő lenne Satoshi Namamoto), ugyanis ma egy twitter üzenetben tagadta, hogy ő állna a bitcoin mögött:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés