Előfizetői tartalom

Te is meggazdagodhatsz a sportból, ennyire egyszerű ez

Portfolio
Nagy emelkedésen vannak túl a sportszergyártók részvényei, kérdés, hogy ez meddig tarthat még. A Morgan Stanley elemzői szerint van még bőven növekedés a szektorban, a következő öt évben több mint 80 milliárd dollárral emelkedhetnek az iparág bevételei, elsősorban Kínának köszönhetően. Egyre többen sportolnak és a kínai gazdasági lassulással kapcsolatos aggodalmak is túlzottak. Az elemzők három részvényt emeltek ki legfrissebb elemzésükben: a Nike, a kínai Anta és az ausztrál Super Retail Group papírjait szeretik.

Hajlamosak azt hinni a befektetők a sportszergyártóktól, hogy túlságosan nagy már a piac ahhoz, hogy gyors növekedést tudjon felmutatni, ehhez képest viszont a részvények P/E alapon meglehetősen drágák. A Morgan Stanley elemzői azonban látnak lehetőséget a szektorban, véleményük szerint a vezető márkák tovább tudják majd növelni piaci részesedésüket és a következő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés