Meddig szárnyal a Bitcoin? - Video technikai elemzés

2017. november 10. 15:15    
nyomtatás
 
Tán csak a Konzum és az Opus részvények képesek felvenni a kesztyűt és birokra kelni a kriptovalutákkal, a ki tud gyorsabban és többet emelkedni versenyben. A sztár, a Bitcoin, megérintette a 7600 dolláros szintet, ám rögös az út a további emelkedés előtt, mi több már most is láthatunk fordulós jeleket a grafikonon. Hol vannak a vételi szintek a Bitcoin grafikonon? Videónkból megtudod a részleteket.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Érdekel a tőzsde, de még nincs saját stratégiád? A Sikeres Kereskedő című könyv segít, hogy megtaláld saját utad.
Vételi és eladási pontok, stratégiák és tőzsdepszichológia egy átfogó kiadványban.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium