Előfizetői tartalom

Jókor, jó helyen a DAX - Videó technikai elemzés

Portfolio
Az elmúlt napokban alaposan rájárt a rúd a világ tőzsdéire. A legjobb lehetőségek sokszor akkor alakulnak ki, amikor képzeletben már a bikák temetési szertartását készítjük elő. Videónkban a DAX indexet járjuk körbe, mely meghatározó technikai szintig esett vissza. Hol érdemes vételen gondolkozni? Videó elemzésünkből megtudhatja.

Ha DAX index kereskedés, akkor AlfaTraderMikro DAX termék is elérhető, így már 6 euró alapletét mellett kereskedhet DAX index-szel. Mikro DAX esetén egy pont elmozdulás az Indexben 10 euró cent változást okoz az Ön számláján. Nálunk nincs második árjegyzés! Megbízása mindig, minden piaci körülmény esetén elsőre teljesül.DAX index kereskedés új dimenziója az AlfaTrader-en!...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés