Meddig száguld a BUX? - Videó technikai elemzés

2017. január 6. 12:45    
nyomtatás
 
Folyamatosan emelkedő árfolyamok esetében gyakran érzik a befektetők az adott terméket drágának, és szüntelenül a csúcsot keresve eladási pozíciókat vesznek fel. A csúcsokat megtalálni azonban inkább szerencse, semmint tudás dolga, leginkább utólag látszódnak a grafikonon. Mostani videónkban a lehetlen küldetést teljesítjük, és lehetséges csúcsokat azonosítunk a BUX index, az OTP és az MTelekom grafikonokon.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Portfolio Online Tőzsde
  • Amerikai, magyar, német részvények
  • Banki hátterű befektetési szolgáltató
  • TraderSzoba tagság

Többet akarok tudni a Portfolio Online tőzsdéről


Címlapkép forrása: Getty

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 

Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírRovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium