FONTOS Gulyás Gergely: a kormány bepereli a Spar-t, azt is megtudtuk, miért
 
Előfizetői tartalom

Most kell OTP-t venni? - Videó technikai elemzés

Portfolio
Ahogy Báró Nathan Rothschild fogalmazott a 18. században, akkor kell vásárolni, mikor vér van az utcán. A világ azóta nagyot fordult, de máig sok kereskedő lovagolja meg az extrém mozgásokat követő korrekciót. Videó elemzésünkből kiderül, hogy az OTP, Richter és az EURHUF is fontos technikai zónához érkezett, így izgalmas mozgások várhatóak a következő napokban. Mely szinteket kell figyelni az OTP és EURHUF esetében? Videó elemzésünkből megtudja a részleteket.

OTP részvénnyel kedvező kondíciókkal kereskedhet a Portfolio Online Tőzsde felületén. Magyar, német osztrák részvények Több mint 600 befektetési alap Online TBSZ és NYESZ számla További Portfolio Online Tőzsde információ Kereskedjen a magyar tőzsdén 0,3%-os jutalékkal!Érdekel

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés