Előfizetői tartalom

Az élet minden területén fontos a fenntarthatóság

Portfolio
Idén is átadta a Magyar Telekom a 2008-ban alapított DELFIN Díjat a fenntarthatósági szempontból kiemelkedő teljesítményt nyújtó vállalatoknak. 2015-ben az Ericsson Magyarország, a Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont (MOM Sport), a JOB Személyzeti Tanácsadó és az RT 5 Taxi Holding nyert díjat. A díjazottakat arról kérdeztük, hogy milyen megoldással pályáztak a díj elnyeréséért, a megoldásuk hogyan érinti az ügyfeleik, partnereik mindennapjait, és hogy milyen további fejlesztéseket terveznek a szélesebb értelemben vett fenntarthatóság területén?

A DELFIN Díj nyertesei 2015-benFenntartható innováció kategóriában a már 2012-ben is DELFIN- díjas Budapest Taxit üzemeltető RT 5 Taxi Holding kapta az elismerést, amely létrehozta az ország első "zöld", környezetbarát taxiflottáját, és elsőként szerzett be elektromos taxikat. Klímavédelemmel kapcsolatos beruházás és fejlesztés területén a zsűri az Ericsson Magyarország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés