Előfizetői tartalom

Békét köt az Apple és a Samsung?

Portfolio
Összeül az Apple és a Samsung még azelőtt, hogy márciusban összecsapnak a bíróságon az okostelefon-szabadalmak miatt - tudta meg a Reuters. A két technológiai óriás több fronton is harcol egymással, nem csak a termékek tekintetében, de a bíróságokon is. A két vállalat, amelyek között beszállítói kapcsolat is van, kölcsönösen vádolják egymást azzal, hogy a rivális másolja a termékeit és ezzel megsérti a szabadalmait.

Tárgyalóasztalhoz ül a két rivális Tárgyalóasztalhoz ül az Apple és a Samsung február 19-én, nem sokkal azt megelőzően, hogy márciusban a bíróságon csap össze a két vállalat a szabadalmi perekben. Az Apple vezérigazgatója, Tim Cook és a Samsung vezérigazgatója, Oh-Hyun Kwon ügyvédek jelenlétében találkozik. A két technológiai óriás ügyvédi csapata január elején...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés