Előfizetői tartalom

Boldoggá akarja tenni a befektetőket a Telekom

Két év kihagyás után jövőre ismét osztalékot fizetne a Telekom. Kérdés, elég lesz-e a befektetőknek annyi, amennyit a menedzsment adna. Jelzésértéke azonban mindenképpen van: a vállalat működési környezete, cash flow-ja javulhat annyit, hogy a mostani magas eladósodottság ellenére képes lehet a következő években ismét osztalékot fizetni a tulajdonosainak.

A most megjelent gyorsjelentés fontosabb pontjai: PozitívumokAz idei eredmény után részvényenként legalább 15 forint osztalékot fizetne a Telekom Operatív szinten a várakozásoknál erősebb volt a tavaly év vége A vállalat túlteljesítette a tavalyi célokat A menedzsment várakozása szerint idén nőhetnek a bevételekNegatívumokA leánycégeknél tovább esnek a bevételek A csoportszintű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés