Előfizetői tartalom

Internetadó - Az utolsó szög a koporsóban

A kormány az internet megadóztatására készül, ami sok szempontból aggályos, de egyik kellemetlen mellékhatása az is, hogy sok szolgáltató működését gyakorlatilag ellehetetleníti. Ilyen lehet a hazai tőzsdén jegyzett BTel is, amely már az internetadó bejelentése előtt is nehéz helyzetben volt, a kormány terve azonban végképp beteheti a kaput.

Jól indult a sztori A BTelt 2006-ban alapították magyar magánszemélyek, a vállalat alternatív távközlési szolgáltatóként indult Magyarországon, de mára az ország nagy részén nyújt hagyományosnak mondott, például szélessávú internet, TV- és telefon szolgáltatást is. Business Telecom A 2006-ban alapított Business Telecom egy alternatív távközlési szolgáltató, egyike...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés