Előfizetői tartalom

Itt ér véget, vagy csak most kezdődik az Amazon sztori?

Új piacot próbál meghódítani az Amazon.com, a társaság a héten kezdi el értékesíteni táblagépét, a Kindle Fire-t. Az elemzők nagy reményeket fűznek a készülékhez, egyes vélemények szerint az online kiskereskedelmi óriás táblagépe lehet az iPad nagy riválisa, amit elsősorban kedvező árának köszönhet. A vállalat pénzügyei szempontjából viszont nem biztos, hogy olyan nagy sikersztori lesz a Kindle Fire. Mindenesetre a befektetők még szeretik a céget, a részvények árfolyama októberben még történelmi csúcsot döntött.

Az Amazon is beszáll a táblagépek versenyébe. Robbanás a táblagépek piacán Azzal, hogy tavaly megjelent az Apple legújabb sikertermékével, az iPaddel, gyakorlatilag új piacot teremtett. A mobilszektorból és a számítógépgyártók közül is nem egy cég próbálkozott meg azzal, hogy megdöntse az iPad egyeduralmát a táblagépek piacán. Egyelőre nem sikerült megtörni az Apple...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés