Előfizetői tartalom

Itt az iPhone 5 - miben újított nagyot az Apple?

Portfolio
Ahogy arra mindenki számított, bemutatta tegnapi sajtóeseményén az Apple legújabb iPhone-ját. Az Apple új csúcsmobilja nagy meglepetést nem okozott, tekintve, hogy szinte minden lényegi információ kiszivárgott a bemutató előtt a telefonnal kapcsolatban, így az árfolyam sem reagált különösebb mozgással a hírekre. Mindenesetre a cég szerint az iPhone 5 "a legnagyobb dolog, ami az iPhone-nal történt azóta, hogy van iPhone". Magyarországon szeptember 28-tól lesz megvásárolható az iPhone 5.

Megvolt a nagy bejelentés: itt az iPhone 5 Tegnap megtartotta várva várt sajtótájékoztatóját az Apple, amelyen a társaság bemutatta legújabb okostelefonját, az iPhone 5-öt. A készülék a dizájnt illetően szakít a hagyományokkal és nagyobb, 4 colos kijelzővel kerül a piacra, viszont 18%-kal vékonyabb és 20%-kal könnyebb elődjénél, az iPhone 4S-nél. A telefon már tud...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés