Előfizetői tartalom

Jön a negyedik mobilszolgáltató!

Portfolio
Június közepén nagy meglepetést okozott a DIGI, a társaság ugyanis a Magyar Telekom, a Telenor és a Vodafone mellett jelentkezett az NMHH által meghirdetett frekvenciákra. Tegnap azt is megtudtuk, hogy a DIGI hang- és internet-szolgáltatásra is alkalmas frekvenciákat szerzett meg, ez alapján pedig a három nagy mellett egy negyedik mobilszolgáltató is elindulhat a magyar piacon. A DIGI lehetséges céljainak megfejtésében Dr. Kis Gergely, az eNET partnere volt segítségünkre.

Jön a DIGI Az NMHH több frekvenciasávon összesen 9 csomagban értékesített frekvenciablokkokat, amelyeket a szolgáltatók a következő 15 évben használhatnak. A három inkumbens szolgáltató, a Magyar Telekom, a Telenor és a Vodafone mellett sokak nagy meglepetésére a DIGI is sikerrel járt, 10 milliárd forintért az 1800 MHz-es tartományban szerzett frekvenciákat. A hír egyrészt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés