Előfizetői tartalom

Kidobhatják a Magyar Telekomot - Most kell megvenni?

Fontos nap lesz a csütörtök a Magyar Telekom szempontjából, a társaság közzéteszi negyedéves számait, és megtudjuk, hogy a vállalat részvényei bent maradnak-e az MSCI Magyarország standard indexben. A másodikkal kapcsolatban a Portfolio.hu markáns véleményt fogalmazott meg, számításaink szerint ugyanis az MTel papírok kiesnek az indexből, az azt követő esetleges árfolyamesés pedig jó beszállási lehetőséget nyújthat a befektetőknek.

Kikerülhetnek a részvények Mint arról már korábban többször írtunk, a Magyar Telekomnál nem a likviditási, hanem a piaci kapitalizációval kapcsolatos kritérium lehet a döntő, a vállalat árfolyamának esésével párhuzamosan egyre valószínűbb volt, hogy a papírok nem maradnak az MSCI Magyarország standard indexben. A kérdés, hogy az esetleges kikerülés után mit tegyenek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés