Előfizetői tartalom

Komolyan gondolja a kormány, és újabb szektort forgat fel?

A magyar kormánynak már volt egy próbálkozása arra, hogy egy állami mobilcég gründolásával rázza fel a hazai mobilpiacot, annak azonban csúnya vége lett. Lázár János most újra bedobta a témát, nagyon úgy tűnik, hogy továbbra is napirenden van a mobilpiaci árak letörése. Ha csak ez lenne a cél, ahhoz nem kellene állami mobilcég.

Egy jó állami mobilszolgáltatót szeretnénekA kormány nem tett le arról, hogy állami mobilcéget gründoljon, legalábbis erre utal Lázár János tegnapi kijelentése. Lázár szerint fontos eredmény, hogy sikerült állami kézbe venni az 1994 és 1998 között privatizált közműszolgáltatásokat, nem sikerült azonban állami tulajdonban lévő mobilszolgáltatót létrehozni, de erről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés