Előfizetői tartalom

A mostanihoz hasonló, nyugodtabb időszakra lenne szükség

Az internetadó ötlete óta nem volt olyasmi, ami hidegzuhanyként érte volna a távközlési cégeket, az azóta eltelthez hasonló, nyugodtabb időszakra lenne szükség, mondta el a Portfolio-nak Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója, akivel a társaság beruházásairól, a kormány és a távközlési cégek közötti viszonyról, a különadók hatásairól és az energia-üzletág jövőjéről beszélgettünk.

Legutóbbi beszélgetésünkkor az internetadóval szemben kelt ki, azt akkor részben az önök ellenállása miatt be sem vezette a kormány, most pedig már közműadó kedvezmények szerepelnek a jövő évi adótörvény javaslatában, és időről időre felröppennek hírek a távközlési adó esetleges eltörléséről. A Telekom kottájából játszik a magyar kormány? A közműadó kedvezményre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés