Előfizetői tartalom

Megbicsaklott az Apple - Vége a sikersztorinak?

Ötödik napja folyamatosan esnek az Apple papírjai, tegnap különösen nagy csökkenést szenvedtek el a részvények. Az esés hátterében több ok is meghúzódhat. Magyarázható azzal, hogy a befektetők a nagy szárnyalást követően profitrealizálásba kezdtek, de negatív hírek is érkeztek az elmúlt napokban a céggel kapcsolatban. Az Apple szabadalmi pert vesztett, egy versenyhatósági eljárás is folyamatban van a vállalattal kapcsolatban és elemzői kommentárok kapcsán a befektetők aggódni kezdtek az egyes termékek növekedésének fenntarthatósága miatt. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat az érveket, amelyek az esés mögött állhatnak.

Jelentős esést szenvedtek el az Apple részvényei a tegnapi kereskedésben, dollárban minden idők legnagyobb esését könyvelték el a papírok. Az árfolyam 25,10 dollárral került lejjebb, 580,13 dollárra. A részvények esése már az ötödik napja tart, ez alatt az idő alatt 8%-kal került lejjebb az árfolyam. Ez a leghosszabb eső időszak október 4-e óta, ami egy hét napig tartó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés