Előfizetői tartalom

Megvan a 20 milliárd az MTel leányvállalatának megvásárlására

Portfolio
A Magyar Telekom eladja leányvállalatát, a sürgősségi szolgálatok és a közbiztonsági szervek által használt rádiórendszert működtető Pro-M Zrt.-t az állami tulajdonban álló Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.-nek. A tranzakció összértéke 19,9 milliárd forint, a Nemzetgazdasági Minisztérium lapunkkal közölte, milyen forrásból egyenlítik ki a vételárat.

Az állam veszi meg a Magyar Telekom leányvállalatát A Magyar Telekom eladja a sürgősségi szolgálatok és a közbiztonsági szervek által használt rádiórendszert működtető leányvállalatát, a Pro-M Zrt.-t az állami tulajdonban álló Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.-nek. A tranzakciós ár 19,9 milliárd forint, amely magában foglalja a részvényeladást, a Magyar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés