Előfizetői tartalom

Mi lesz a vége az év horrorsztorijának?

Újabb nagy hazai tőzsdei sztori zajlik a szemünk előtt: a BTel külső szemlélők számára izgalmas, a részvényesek szemszögéből azonban drámai vergődése már jó ideje tart, az események azonban az elmúlt hetekben gyorsultak fel: a BTel nem tudta rendezni adósságait, a cég likviditási gondjai már-már a napi működést veszélyeztették, a társaság ellen felszámolási eljárást kezdeményeztek. Ekkor érkezett az orosz üzletember, Timur Rahimkulov, aki SkillInvest nevű cégén keresztül mentheti meg a bajba jutott vállalatot. De biztos, hogy ezzel minden szereplő, például maga a Btel, a részvényesek és a kötvényesek is jól járnak?

Jöhet a nyilvános ajánlattétel? A BTel igazgatótanácsa október végén ülést tartott, ahol azt a határozatot hozták, hogy Rahimkulov cége, a SkillInvest egy 50 millió forintős tőkeemelésen felül 6 hónapon belül akár további 950 millió forint összegben emelhet tőkét a BTelben, elképzelhető azonban, hogy eddig el sem jut a történet. De haladjunk csak sorjában! Amennyiben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés