Előfizetői tartalom

Rekordszámú előrendelés érkezett az iPhone 6-ra

Portfolio
Elképesztő az érdeklődés az új iPhone okotelefonokra, az előrendelések alapján ezt mondta az Apple. Konkrét számokra egy hetet várni kell, de a rekordszámú érdeklődés jót jelent a társaság számára. Ráadásul az iPhone 6 Plus-ra akkora kereslet mutatkozott, hogy már most 3-4 hetet kell várniuk a vásárlóknak, hogy hozzájussanak - írja a MarketWatch.

A hírek szerint nagy az érdeklődés az Apple új okostelefonjai iránt, a társaság szerint rekord számú előrendelést kaptak az új iPhone 6-ra. Pontos számot nem mondtak, általában az iPhone értékesítési adatokat csak egy héttel az új modell értékesítésének megkezdése után közli a gyártó. Az iPhone 6 forgalomba szeptember 19-én kerül. Az előrendelések megindultak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés