Előfizetői tartalom

Szépen nőnek a Telekom bevételei, de a költségek is

Portfolio
Jól alakulnak a Magyar Telekom bevételei, lassan a készülékértékesítés és az állami megrendelések kielégítése lesz a vállalat fő profilja, ezekből egyre több bevétel származik, de ezeknek a profittartalma kisebb, mint a hagyományos tevékenységeké, ráadásul a költségek is emelkednek, emiatt csökkent most a profit. Ami a befektetők számára azonban még ezeknél is fontosabb: maradt a 25 forintos osztalékjavaslat, amivel több mint 6 százalékos osztalékhozamot nyújtanak a Telekom-részvények.

A nagy magyar részvénypiaci kitekintő A magyar részvénypiacról is szó lesz a Portfolio következő klubján. Információ és jelentkezés Vártnál magasabb bevételek, alacsonyabb profitA Magyar Telekom összes bevétele magasabb lett, mint amire az elemzők számítottak, az EBITDA, a működési eredmény és az adózott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés