Előfizetői tartalom

Szuper az ingyenes roaming, bárcsak működne is!

Portfolio
Június 15-e óta ugyanannyiért telefonálhatunk és netezhetünk az uniós országokban, mint Magyarországon. Sokan már ki is próbálták az ingyenes roamingot, házon belül meg is kérdeztük a kollégákat, mik az első tapasztalatok. A kép nagyon vegyes, volt olyan, aki hálózati tiltás miatt nem is tudott netezni, de olyan is volt, aki jóval többet használta a mobilját külföldön, mint itthon. Most az olvasóinkat kérdezzük, hogyan telefonáltak és neteztek az EU-ban. Ha neked is akadozott a net, vagy hasított és végigélőzted a nyaralást, esetleg a külföldi tartózkodás alatt elvből kikapcsolod a mobilod vagy épp ellenkezőleg, minden élményedet megosztod másokkal, írd meg a portfolio@portfolio.hu-ra. És persze szavazz!

Működött a roaming?Sokan arra panaszkodnak, hogy a szolgáltatónál az előfizetésük, vagy a telefonjuk úgy volt beállítva, hogy alap esetben nem tudtak roamingolni. Főként a flottás ügyfeleknél fordul elő, hogy az alapbeállítás az, hogy a roaming le van tiltva, a feloldást külön kell kérni a szolgáltatótól.Egyértelmű volt az sms?Sokak szerint a külföldön a roamingolásról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés