Előfizetői tartalom

Vodafone-UPC deal: Mire számít a Telekom?

Portfolio
Tegnap piaczárás után tette közzé első negyedéves számait a Magyar Telekom, ma reggel sajtótájékoztatón beszélt a cég menedzsmentje a cégnél látható trendekről. Az esemény különlegessége, hogy a jelenlegi vezérigazgató, Christopher Mattheisen, és a júliustól a cég új vezérigazgatója, Rékasi Tibor is jelen volt az eseményen.

A sajtótájékoztatón Christopher Mattheisen elmondta, előre tervezett lépés volt a vezércsere, Mattheisen módszeresen kereste az utódját, és Rékasiban megtalálta. A kérdés csak az időzítés volt, Mattheisen, Rékasi és a többségi tulajdonos is egyetértett abban, hogy most optimális az átadás, mert így 2019-ben már egy teljes évben irányíthatja a Telekomot az új vezető....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés