Előfizetői tartalom

Vodafone a netadóról: vissza kell vonni!

Portfolio
Nagy meglepetést, és nagy csalódást okozott a Vodafone-nak a netadó bejelentése, mivel azt mindenféle szakmai egyeztetés nélkül jelentették be, nyilatkozta a The Wall Street Journal-nak Diego Massida, a Vodafone vezérigazgatója. Véleménye szerint a kormánynak vissza kell vonnia a netadóról szóló jogszabál-tervezetet.

Magyarországnak vissza kellene vonnia azt a jogszabály-tervezetet, amely alapján jövő év elejétől az internetes adatforgalmat kívánják megadóztatni, mivel az rontaná az ország versenyképességét, mondta Diego Massida, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója. Massida szerint az adó bejelentése nagy meglepetést, és nagy csalódást okozott a Vodafone-nak, mivel bármilyen szakmai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés