Előfizetői tartalom

Teljes a káosz, senki nem tudja az irányt

Portfolio
Az S&P 500 index ralija a március eleji történelmi csúcson elakadt, innen sokan az esés megindulását várnák. Az általunk vizsgált szentiment indikátorok alapján azonban korántsem ilyen egyértelmű a helyzet, miután a befektetők döntő többsége elbizonytalanodott a további irányt illetően. Éppen ezért hangulati alapon nem csak az esésnek, de az emelkedésnek is jelentős tere lehet a tengerentúli tőzsdéken.

Bár a történelmi csúcson elakadt az S&P 500 index árfolyamának emelkedése, a további irányt illetően jelentős a bizonytalanság. Az index egy sávban töltötte az utóbbi 1 hónapot, melynek hatására a Bollinger-szalagok is beszűkültek, ami jelentős elmozdulást vetít előre, ráadásul más technikai indikátorok sem adnak egyértelmű útmutatást.Az AAII által készített felmérés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés