Előfizetői tartalom

Teljesen új irányba fordult a legnagyobb amerikai atomerőmű-üzemeltető

Portfolio
Egy, az energiatárolási technológiák értékelését és tesztelését végző startupba fektet a legnagyobb tengerentúli atomerőmű-üzemeltető, az Exelon. Chris Crane, az Exelon vezérigazgatójának szavai szerint a társaság azért fordul az új akkumulátor- és energiakezelő rendszerek felé, mert már a lítiumionon túli életre készülnek, és a "jövő közműszolgáltatóját" hozzák létre.

A Volta Energy Technologies nevű, új energiatárolási technológiák értékelését és tesztelését tervező startup legnagyobb támogatója lett az Exelon. A legnagyobb amerikai nukleáris operátor mellett a startupban szintén vezető befektetői szerepet tölt be az Albemarle nevű lítiumszállító társaság is. A befektetések konkrét mértékét ugyanakkor nem határozták meg. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés