Előfizetői tartalom

Tíz érdekesség a repülésről, amit csak a beavatottak tudnak

Portfolio
Ki lehet nyitni repülés közben a gép ajtaját? Miért kell mindig felhajtani a napellenzőket le-és felszállásnál? Miért nem szabad a saját, duty free boltban vett whiskeynket inni a gépen? Mennyibe kerül, ha csak úgy viccből a vészcsúszdán akarjuk elhagyni gépet? Ilyen örök kérdésekre keresi a választ a Business Insider, akiknek légiutaskísérők árulták el a bennfentes információkat.

Fizikailag lehetetlen kinyitni a repülőgép ajtaját - és ha megpróbálod, akkor leszállíthatnak a géprőlTöbb olyan esetről tudni, amikor felbőszült, részeg, vagy éppen dohányozni vágyó utasok ki akarták nyitni menet közben a repülőgép ajtaját. Könnyen beláthatjuk, hogy ha ez megtörténne, az nem tenne túl jót sem az utasok testi épségének, sem a gépnek a nyomáskülönbség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés