Előfizetői tartalom

Tíz részvény, amit nem szabad most kihagyni

Portfolio
A tervek szerint a héten lezajlik a Facebook várva várt elsődleges részvénykibocsátása és pénteken már lehet kereskedni a vállalat részvényeivel. Sok elemző aggodalmainak adott hangot a részvény magas értékeltségi szintje és a növekedés lassulása miatt. A CNBC olyan cégeket gyűjtött össze, amelyek szintén profitálhatnak a Facebook sikereiből.

A Facebook részvénykibocsátásról, a tőzsdei közösségi cégekről és a manapság trendinek számító technológiai vállalatokról részletesen hallhatnak soron következő rendezvényünkön:Kapcsolódó cikkünk2012.05.13Érdemes-e Facebook részvényt venni? Jön a Portfolio KlubNapokon belül bekövetkezhet a Facebook régóta várt részvénykibocsátása, amely minden idők legnagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés