Előfizetői tartalom

Több nagy esést pontosan előrejelzett, most tőzsdei zuhanásra számít

Portfolio
A napokban ünnepelte nyolcadik születésnapját az amerikai bika piac, ezzel párhuzamosan pedig menetrendszerűen megjelentek az összeomlást várók is. Legyinthetünk, hogy erre számítani lehetett, de azért nem dőlhetünk hátra nyugodtan, most például egy olyan neves technikai elemző vetít előre nagy korrekciót, akinek már többször bejött a jóslata. Ha pedig megint igaza lesz, akkor a Dow index akár 30 százalékot is zuhanhat.

Tombolnak a bikák az amerikai tőzsdénMár több mint nyolc éve tart a bika piac az amerikai tőzsdéken és látszólag mit sem vesztett a lendületéből. Idén nagyot mentek az amerikai indexek, újabb és újabb történelmi csúcsokat döntögetnek ésa Dow több mint 100 napja nem szenvedett el jelentősebb, 1 százaléknál nagyobb esést.De ha igaza van a technikai elemzés egyik gurujának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés