Előfizetői tartalom

Tombol a koreai őrület - Jön az új Gangnam style?

Portfolio
Ahogy a koreai kulturális hullám, a Hallyu látványosan söpör végig a világon, egyre több nemzetközi befektető érdeklődését kelti fel, az új invesztíciók pedig elemzők szerint újabb lökést adhatnak majd az ország popkultúrájának - írja a CNBC. A Psy-t is futtató YG Entertainment például a Louis Vuitton csoporttól kaphat forrást, a hírre a cég részvényei valósággal elszálltak.

A luxuscikkeket gyártó LVMH csoport egyike azon cégeknek, melyek a közelmúltban jelezték, tőkét fektetnének a koreai popkultúra további felfuttatásába. A vállalat kockázati tőkés üzletága közzétette már terveit, miszerint akár 80 millió dollárt is fektetne az YG Entertainment nevű, az ország egyik legnagyobb tehetségkutató cégébe. Az YG Entertainment többek között...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés