Előfizetői tartalom

Történelmi csúcson zárt a Dow Jones és az S&P 500

Portfolio
Az európai tőzsdék emelkedése után a főbb amerikai részvényindexek is pozitív tartományban indították a kereskedést. A Nasdaq, a Dow Jones és az S&P500 egyaránt 0,5% feletti pluszban nyitott, utóbbi két index ezzel új történelmi csúcsra is tört. A kezdeti lendület később megtört, a főbb mutatók lefordultak napi csúcsaikról, a Dow Jones és az S&P 500 azonban így is 0,7%-os erősödést követően történelmi csúcson fejezte be a kereskedést. A WTI olajfajta szeptemberi határidős jegyzése mindeközben a tegnapi esést követően 4,6%-ot tudott emelkedni, ami április 8-a óta a legnagyobb pozitív elmozdulás volt. Az arany viszont nem teljesített túl jól: a nemesfém árfolyama 1,6%-os esésnél járt a tőzsdék zárásakor.

2016. július 12. 22:08 Megosztás 0,7%-os emelkedés, történelmi csúcs Mindhárom fontosabb amerikai részvényindex értéke 0,7%-kal került feljebb a mai kereskedésben, amivel így a Dow Jones és az S&P 500 új történelmi csúcson zárt, míg a Nasdaq...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés