Előfizetői tartalom

Története legnagyobb beruházásával új iparág vezető vállalata lesz a Mol

Portfolio
Jelentősen emelheti a Mol eredményességét az 1,2 milliárd eurós tiszaújvárosi petrolkémiai komplexum, amelyről szerdán írt alá tervezési, beszerzési és kivitelezési szerződéseket a Mol és partnere, a Thyssenkrupp Industrial Soliutions AG. A társaság történetének legnagyobb organikus beruházásának megvalósítása ugyanakkor nem feltétlen növeli majd érdemben a Mol eladósodottságát.

Mi az új információ?A Mol és a Thyssenkrupp Industrial Soliutions AG szerdán aláírta az 1,2 milliárd eurós poliol üzem tervezési, beszerzési és kivitelezési feladataihoz kapcsolódó szerződéseket. Maga a beruházás nem új hír, azt több mint egy éve, még 2017 nyarán jelentette be a Mol, a megvalósításról pedig már akkor licenszerződést írt alá az Evonik IP és ThyssenKrupp...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés