Előfizetői tartalom

Tovább nőtt a Wizz Air

Portfolio
Folytatódott a kétszámjegyű növekedés tavaly a Wizz Airnél. Mind az utasforgalom, mind a bevétel, mind a profit 20 százalék feletti ütemben nőtt a március végén lezárt pénzügyi évben és a vezetőség várakozásai szerint idén is folytatódhat a növekedés. A Wizz Air részvényeinek árfolyama 4 százalékot emelkedett ma, amivel felülteljesítő az európai légitársaságok között.

Az év főbb számai29,6 millió utast szállított a Wizz Air a 2018. március végén zárult pénzügyi évében, közel 25 százalékkal többet, mint az előző év azonos időszakában a férőhely-kihasználtság (load factor) 1,3 százalékponttal javult az előző évhez képest, 91,3 százalékra a flottanövekedés folytatódott tavaly, már 93 gépből áll a Wizz Air flottája (A320ceo...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés