Előfizetői tartalom

Továbbjuthat-e az Eb-n Magyarország a csoportból? És nyerhet?

Portfolio
Közeleg a foci-Eb, amelyen hosszú évtizedek után végre a magyar válogatott is részt vesz, és ahogy ez nálunk már megszokott, idén is megrendezzük az elemzők és közgazdák nagy exkluzív tippversenyét. Már erre készülve két nagy konferenciánkon is megkérdeztük a közönséget, hogy vajon a magyar válogatott továbbjut-e a csoportjából. Ez alapján eláruljuk, hogy van okunk izgulni a csapatért. De még osztrák tudósok számításai is azt mutatják, hogy 47 százalékos eséllyel továbbjuthatunk. Sőt, egy szinte elhanyagolható, parányi, icipici esélyünk még a végső győzelemre is van.

A nyitómeccs előtti helyzetet értékelve Christoph Leitner és Kurt Hornik osztrák tudósok szerint a rendező franciák (21,2%) vagy a világbajnok németek (20%) nyerik meg legnagyobb valószínűséggel az idei foci-Ebt, míg a harmadik legesélyesebb csapat az angol (13,4%). A tudóspáros modellje - amely alapvetően 19 fogadóiroda oddsait elemzi modelljében - korábban helyesen jósolta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés