Előfizetői tartalom

Tőzsdén a Facebook: venni vagy nem venni?

Tegnap este nyilvánosságra kerültek az utolsó információk is a Facebook várva várt tőzsdére lépésével kapcsolatban, a társaság ugyanis közölte azt a sávot, amelyen belül a kibocsátási árat szeretné meghatározni. A Facebook részvényeivel május 18-án indulhat meg a kereskedés a Nasdaq-on, ha minden a terv szerint halad, ettől kezdve pedig bárki kiveheti a részét a Facebook-sztoriból. A cég rövid idő alatt a világ legnagyobb közösségépítő vállalatává nőtte ki magát és dinamikusan emelkednek bevételei, miközben évek óta nyereségesen működik. A részvények magas árazása azonban aggodalommal töltheti el a befektetőket és a legutóbbi negyedéves eredmények sem hordoztak maradéktalanul pozitív üzenetet.

Hamarosan mindenki részesedhet a Facebook-sztoriból. Kapcsolódó cikkünk2012.05.03Felfedte lapjait a FacebookAz utóbbi évek legnagyobb érdeklődéssel övezett elsődleges részvénykibocsátását viszi véghez a tervek szerint két héten belül a világ legnagyobb közösségépítő cége, a Facebook. A társaság részvényeivel már a magánkézben lévő vállalatok számára fenntartott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés