Bevezetés a tőzsde világába szeminárium MA

2016. október 11. 09:05    
nyomtatás
 
Délutáni előadásunkon profi előadóink ízelítőt adnak a tőzsde rabul ejtő világából. Megismered, mely tényezőkre kell fókuszálnod, hogy eredményesen lovagold meg a tőzsdei hullámokat.

Díjmentes szemináriumunkon megalapozzuk a tudásod: beszélünk a tőzsdei piacok működéséről, a kereskedés pszichológiájáról valamint azokról a tényezőkről, amelyek a hosszú távú nyereséget biztosíthatják. A megfelelő pénzügyi alapismeretek megléte mindenki számára alapvető fontosságú. A pénzügyi kultúra részét képezi a tőzsdei piacok ismerete is, mint megtakarításaink kamatoztatatásának egyik formája.

Regisztráció a díjmentes Tőzsdei bevezető előadásra

Támpontot adunk abban, hogy megtakarításainkat hogyan kell kezelni, mekkora részét célszerű kereskedésre csoportosítani. Megmutatjuk, hogyan kell megvédeni a kereskedési tőkét befektetéseink során.

Tematika
  • Lehetséges hozamok, kockázatok
  • Hol van a pénzügyi siker kulcsa?
  • Milyen lehetőségeket rejtenek a különböző tőzsdék?


Regisztráció a díjmentes Tőzsdei bevezető előadásra

Időpont: 2016. október 11. 17:30-19:00

Helyszín: Portfolio TraderAkadémia, 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. Florián Udvar irodaház "D" épület. 201.

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 

Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Tematikus cikk
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírRovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium