Trendelemzés szeminárium

2017. október 18. 09:15    
nyomtatás
 
Szeretnél tartós sikereket elérni a tőzsdén? A hosszú távú sikeresség elengedhetetlen feltétele a technikai elemzés alapjainak elsajátítása. Néhány, nem is oly ördöngős szabály használata jelentősen hozzájárulhat befektetéseink jövedelmezőségéhez, és segítségükkel kockázatunkat is mérsékelhetjük.A kereskedés világában a pénzkeresés legkönnyebb módja a piaci trendek követése. Előadásunkon bemutatjuk, hogy miként olvashatunk a grafikonból, mint kincses térképből a trendelemzés segítségével.

Regisztráció és további információ

Mellőzzük a tankönyvszerű mellébeszélést, az aktuális piaci környezetben kutatunk olyan beszállási lehetőségek után, ahol a valószínűségek a mi oldalunkon állnak.

Szemináriumunkon a résztvevők elsajátítják a technikai elemzés alapjait, valamint az árfolyammozgások törvényszerűségeit.

Az előadás tematikája:
  • Mit jeleznek a támaszok és az ellenállások?
  • Trendvonalak
  • Piaci fordulók azonosítása
  • Trendek azonosítása


Regisztráció és további információ

A szeminárium időpontja: 2017. október 19. 17:30
Helyszín: Bokor u. 23-25 Irodaház, 1037 Budapest

A cikk cégcsoport szolgáltatásának népszerűsítését szolgálja.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium