Előfizetői tartalom

Tűkön ülve várja mindenki az új "szuperiPhone"-t

Portfolio
Várhatóan hónapokon belül piacra dobja minden idők legdrágább és legnagyszerűbb iPhone-ját az Apple, de addig még lehet pár gyenge pillanata a cégnek. Kedden este teszi közzé második negyedéves eredményeit az Apple és az elemzők szerint a jelen értékesítéseinek nem segítenek az új telefonnal kapcsolatos felfokozott várakozások.

Tíz éves idén az iPhone és a várakozások szerint minden idők legjobb és legdrágább okostelefonját mutathatja be ennek alkalmából az Apple ősszel. Az Apple vezérigazgatója, Tim Cook már májusban jelezte, hogy a közelgő tizedik évfordulós szupertelefon miatt, ami a várakozások szerint nem kevesebb, mint 1000 dolláros árcédulával kerülhet a boltokba, megtorpanhatnak a jelen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés