Előfizetői tartalom

Túlzó azt remélni, hogy háromszorozódik az E-Star

Portfolio
Rövidtávon nem várnak feltámadást az E-Star piacán az általunk megkérdezett portfólió menedzserek, akik között viszont akadnak olyanok, akik hosszabb távon látnak fantáziát a vállalatban. Időre és verejtékes munkára lesz szükség, hogy érdemi javulás bontakozhasson ki a vállalatnál, miközben egyesek a továbbra is jelentős kockázatokra figyelmeztetnek. Az OTP és EBRD hitelmegállapodás hiánya kellemetlen meglepetés, a derűsebb kilátásokhoz a finanszírozás stabilizálására mindenképp szükség lesz. A menedzsmentváltást időszerűnek tartották az alapkezelők, de akad olyan vélemény is, mely szerint ezzel még nincs orvosolva az összes probléma.

Elek Péter - Dialóg Alapkezelő Az utóbbi években nem tartottunk a portfólióinkban E-Star részvényeket, mert nem bíztunk a cég által képviselt modellben - mondta el Elek Péter, a Dialóg Alapkezelő portfólió menedzsere. A szakember szerint jelentős finanszírozási kockázatok lengik körül a vállalatot, miközben az önkormányzati vevőkörre kapcsolatban is aggodalmakra okot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés